Német tésztasaláta
>> 2010. január 3., vasárnap
(nagyon kőnnyű elkészíteni)
Hozzávalók:
250 gr száraztészta (pl. szarvacska, fodros nagykocka)
175 gr natúr joghurt
175 gr tejföl
175 gr majonéz
1 közepes, piros kaliforniai paprika
1 morzsolt kukorica konzerv
200 gr zöldborsó befőtt
4 db közepes csemegeuborka
20 dkg pulykapárizsi
só
1, A száraztésztát enyhén sós, fővő vízbe tesszük. Közben a natúrjoghurtot, a tejfölt és a majonézt 2-3 csipet sóval jól elkeverjük. A paprikát apró kockákra vágjuk. A csemegeuborkát 2-3 mm vastag karikákra vágjuk. A párizsit kockára vágjuk (kb. fél centis kockákra).
2, Mikor a tészta megfőtt leszűrjük, és egy nagy tálba tesszük. Hozzáadjuk a kikevert szószt, paprikát, uborkát, párizsit, borsót és kukoricát és az egészet jól összekeverjük.
Elkészítési idő: 15 perc
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése